Grillet nektariner med karamel

Frisk enkel sommer dessert

4 personer

  • 4 modne nektariner
  • grill eller grillpande

Karamel

  • 50g brunt farin
  • 50g cuba caramel / hvid honning rom

lime vanilje creme

  • 150g græsk yoghurt
  • 1tsk vaniljepasta
  • 1 frisk lime

Crumble

 

Skyl og skær nektarinerne midt over, fjern sten.

Kom nektarinerne på en varm grill/pande, med skærefladen nedad.

Når nektarinerne har fået flotte grillstriber andbringes de i et fad, med skærfalden opad.

Rør farin og cuba caramel ( eller det som du har i barskabet 🙂 )

Kom sukker massen over nektarinerne.

Kom hele herligheden på grillen eller ind i oven ved Ca. 150 garder i 20 -30 min.

hæld gerne karamelmassen oven på nektarinerne en gang imellem.

imens nektarinerne hygger sig på grillen / i oven, røre du en creme sammen.

Rør 150g græsk yoghurt, 1tsk vanilje pasta og saften fra en hele lime ( smag til som du ønsker det) sammen i en skål.

Jeg kan personlig godt lidt den syrlige smag til alt det søde.

Opskriften på græskar crumble finder du her.

Så er der kun tilbage at andrette og nyde desserten.

Rigtig god sommer til jer allesammen 🙂

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment