18. December

hjemmelaver-lakridsfudge-2014

Hjemmelaver lakridsfudge

 

Ingredienser:

  • 1dl fløde
  • 110g hvid chokolade
  •  25g smør
  • 50g lys sirup
  • 165g sukker
  • 1,5 – 2 spsk. lakrids pulver

 

  • Fløde, sukker, sirup og lakridspulver kommes i en gryde
  • Hak chokoladen fint
  • Kom chokoladen og smørret i en skål der kan tåle varme
  • Find en bøtte og fore den med bage-/madpapir
  • Kog sukkermassen ved middel varme
  • Rør rundt indtil sukkermassen koger
  • Lad sukkermassen koge til temperaturen nå 130-140grader alt efter hver hårde du ønsker dem
  • Kom sukkermassen over chokoladen og vend rundt til det er helt smeltet
  •  Nå massen er ensartet kommes det hele i bøtten med papir
  • Stilles på køl gerne et helt døgn
  • Næste dag kan du skære karamellerne ud

 

Tags:

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment