Hjemmelavet fondant

fondant

Lav selv din fondant

Bedre smag og billiger 🙂

  • 150g Skumfiduser
  • 2spsk. Vand
  • 2spsk. Olie (rapsolie eller smagsfri olie)
  • 450-500g Flormelis

 

Bruge en mikroovns egnet skål

Smør skålen med lidt olie

Kom skumfiduser i

Kom olie og vand over, fordel det godt så alle skumfiduser er fugtige

Kom dem i mikroovne 30sek og rør godt rundt.

Gentag i alt 4 gange, altså samlet 2 minutter

fondant 30cek

30sek

fondant 1min

1min

fondant 1,5min

1min og 30sek

fondant 2min

2min

Rør sigtet flormelissen i de smeltede skumfiduser, kom kun lidt i af gangeng.

Til sidst ælte flormelissen ind i fondanten.

Sørg for at smøre hænderne i olie inden du begynder at ælte.

fondant 3

Sørg for ikke at komme for meget flormelis i fondanten.

fondant 4

Konsistensen på den færdig fondant skal være smidig uden at klæbe.

fondant 5

Smøre overfladen med lidt olie inden du kommer fondanten i frysepose.

Lad fondanten hvile et par timer gerne i køleskabet.

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment