5. December

Hyggelig barndoms minde

I dag da jeg sad og kikkede på lydbøger, dukkede en af de bøger op som vi fik læst højt i julemåneden. Et rigtig dejlig minde 🙂

I min barndom læste min fare ofte højt. Min far var meget meget god til at leve sig ind i det med at lave lyde, så nogen gang blev man så forskrækket når han pludselig udbrød lyde der stod skrevet i bogen.

Jeg mindes tydeligt en julebog som jeg altid har holdt meget af, nemlig bogen Mig og bedstefar – og så Nisse Pok bogen er skrevet af Ole Lund Kirkegaard .

 

Bogen er skrevet som en julekalender altså med 24 afsnit.

Da jeg var barn elskede jeg at høre om drengen der flyttede ud til sin bedstefar hvor gårdnissen Nisse Pok også flyttede ind. alle 24 afsnit er små korte søde fortællinger, om gode, sjove, drillerier men det hele fortalt i en gode julestemning.

Bogen er ikke ret dyr, så hvis nogen kunne have lyst til at være lidt gammeldags og hygge med unger med lidt højtlæsning, kan jeg varmt anbefale denne boge 🙂

 

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment