13. December

Hjemmelavet æblegløgg

  • 1L æblejuice ikke koncentrat
  • 1 flaske sød hvidvin
  • 1 økologisk citron
  • 1 økologisk appelsin
  • 75g rørsukker
  • 3 kanelstænger
  • 3 kardemomme kapsler
  • 3 stjerneanise
  • 10 hele nelliker

Riv citronen let

Kom alle ingredienser op i gryden undtagen hvidvinen

 

Lade det koge let i en halv time

Lad det køle af en time, hvorefter du si gløggen

Kom hvidvinen i og varm forsigtig gløggen, den må ikke koge så fordamper spiritussen.

Skær pynt du kan komme i glasset, du kan også godt bruge mandler og rosiner, husk at tænke på dem med mandel allergi.

Rigtig hyggeligt at koge Norske klejner og nyde en glas gløgg samtidigt 🙂

Du kan finde opskriften på de mest fantastiske Norske klejner her

Tags:

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment