11. December

Glasur til Norske klejner

  • Flormelis
  • Citron ekstrakt
  • Gul frugt farve
  • Kogende vand

Hæld først flormelis op

Kom ekstrakt i. Der skal godt med smag i, ellers kan det ikke smages sammen med klejnerne

Hæld farve i og kom kun meget lidt vand i.

Det skal være en meget tyk og fast glasur.

Kom glasuren i en sprøjtepose så er det lette er lægge pænt på klejnere.

Lun klejnerne let i oven og kom glasuren på. den vil gerne løbe lidt ud pga. klejnerne er lune 🙂

Det er dejligt at koge en kæmpe portion, for de kan fryses, så har man altid til uventet gæster 🙂

Du kan finde opskriften du de bedste Norske klejner lige her

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment