Hvem er jeg

Velkommen til min verden.

Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ.

Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, i form at strik hækling, tunesisk hækling og broderen, samt i køkkenet mest med usunde sager.

Mit liv foregår i det nordlige Jylland, hvor jeg er bosat med min dejlige mand og hans to herlige drenge, som elsker at være mine mundskænke.

Mit liv har ændret sig meget, først kørte alt bare der ud af, men pludselig ændres alt og jeg måtte finde ud af hvem jeg så var og tro på min værdi, jeg skulle acceptere at sidde i kørestol. Et liv som jeg ikke ønsker for nogen, med smerter 24 timer i døgnet. Derfor vil jeg gøre mit bedste for at prøve at blogge skrive og vise om hvordan kreativitet gør mig glad. Livet er nu bedst når vi ser på alt det vi kan og ikke alt det vi kunne engang.

Det at være kreativ er en stor del af mig, jeg kan sidde stille imens og koncentrere mig om mit håndarbejde så jeg kan forsøge at fjerne fokus fra smerter og så holder jeg meget af at glæde andre mennesker med nogle unikke hjemmelavede ting.

Jeg forsøger så vidt muligt at alle mine kreative idéer er budgetvenlige, så alle kan være med.

Julen er den skønneste tid på året, jeg elsker den tid for der kan man gå amok med pynt, strik, hækling, bagning og chokolade, lave hyggelige gaver og overraskelser til dem man holder af.

Løbende vil jeg vise jer mine færdige resultater samt opskrifter. Jeg vil gerne takke jer for at læste med trods min ordblindhed, det er en sejr for mig at turde skive hvert eneste blogindlæg.

På et tidspunkt når min accept og mod er større end nu, vil jeg blogge noget mere om mine oplevelser med at være handicappet.

Rigtig god fornøjelse med at læse mine indlæg

 

 

Kristina-Dietz