Smart vasketøjssortering

Vasketøjssortering

Noget så kedeligt som vasketøj, jeg syns selv jeg har fået en god ide til at gøre det smartere, praktisk og flotter. Takke være min søde mand som elsker at arbejde i træ, syns jeg selv at IKEA reolen Trofast er blev meget flotter efter en opgradering med egetræ.

 

Jeg bryder mig ikke om at står og rode rundt i beskidt tøj, samt må jeg være ærlig, når alt ligger i en kurv og roder rundt, sker det let at en lille ting smutter med, som ikke skulle med i kogevaske eller lignede.

Men dette er ikke en vigtiges grund til jeg helst vil have mit vasketøj opdelt, jeg har fundet ud af jeg konstant vaskede halve maskiner fordi jeg ikke gider at have en halv fyldt vasketøjskurv. Hvilket ikke er godt for vores miljø.

Kasserne får snart klistermærker på med vaskeanvisningen på så alle i huset kan sortere vasketøj 🙂

Tidliere har vi også bruge Trofast reol fra IKEA, men den var for lille, samt ikke mulige at hænge op. Vi valgt den høje og smalle model så det ikke føles for trængt i gangen.

Trofast reol pris 229,- uden kasser

Pris for kasserne

  • stor hvide 40kr
  • mellem sorte 30kr
  • lille hvid 20kr

 

Reolen er er let at samle og hænge op. vi havde nogen gode vikler i vores gemmer. Samt satte vi en pind mellem vinklerne, så kan vi altid tage skabene ned af vægen igen.

 

Et lille tip.

Hold altid en støvsuger under når i borde huller det lette rengøringen 😉

 

Allrede før vi købte reolerne i IKEA, havde jeg en plan om at komme egetræs hylder omkring, derved undgår at se skruerne samt vil det bare se flotter ud 🙂 men det gjorde næsten reolen dobbelt så dyr.

Egetræshylderne i Jem og Fix er 30cm dyb og 2m lang. Der skal bruges ca. 1,5 hylde. Vi har gang i et projekt mere i bryggerset, som jeg snart viser jer 🙂

Men turen gik til Jem og fix efter 3stk. egetræs hylder. I en meget lille bil, men det lykkes 🙂

Vi oliebehandlede egetræet på begge sider dagen før vi sat dem op. Dels for at mætte træet og for at undgå de ville slå sig efterfølgende. Det er altid en god ide at behandle træ på begge sidder.

Da vi var nede efter hylderne i Jem og Fix fandt jeg disse fede egetræs knopper /  kroge 🙂 🙂 🙂 jeg er hel vild med dem.

Samlet pris for de 6 træknopper / trækroge 280,-

  • Ø 45mm 40,- 3stk
  • Ø 75mm 50,- 2stk
  • Ø 90mm 60,- 1stk

Vi startede med at sætte den store træknop op og så borrede vi en efter en op, så det på den måde blev lidt tilfældigt….. ikke helt let at beslutte sig så knopperne blev rykket meget rundt før vi borrede.

Jeg syns vores bryggerset er blevet godt udnyttet samt praktisk, men stadig rigtig flot 🙂 faktisk er det blevet meget end vi forventet.

Tags:

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment