1 December

1-julefoto-2016

Glædelig første december

Endelig december, jeg elsker den måned!

Nisseparret er fra Stofogstil, utroligt lette at lave!

Jeg vil gerne lige skrive lidt om de pakker der ligger foran nisserne, for det er mine adventspakker, jeg har fået dem af den sødeste dame jeg har lært at kende gennem strikkecaffe, hun er blevet min mor Vera, jeg har lært meget af hende! men den dag hun stod med pakkerne i hånden og overraskede mig blev jeg virkelig glad og overvældet! At blive tænkt på og hun har taget sig tid til at glæde mig det varmede samt var der en sød hilsen inden i pakken 🙂

Pakkerne fik mig til at tænke over hvor vigtig julen egentlig er, dette har intet med gaver, økonomi, sprut, pynt eller nogen materialistiske ting at gøre, NEJ det er nærhed og glæde, så kære alle sammen skal vi ikke sammen prøve at gøre julen 2016 mindre stressende og fokusere på det der virkelig tæller her i livet, og som der gør os selv og andre glade! måske ændre man sig når man runder 30 for i år vil jeg ikke jagte glæden, for der er masser af ting at glæde sig over i nuet,  hvis vi bare selv tillader det.

 

For mig er kreativitet og det at lave noget sammen i familien det bedste i julemåneden, her viser jeg hvor let de store nisser kan laves, børn kan sagtens være med, måske bare til at komme fyld i:-)

Færdigmål ca. 65cm

Materialer:

  • Creativ kit nr.94800 98,95KR
  • 2 puder (slån fra IKEA) 12,00kr pr stk.

1-julefoto-2016-1

klip ud

1-julefoto-2016-2

1-julefoto-2016-3

Sy sammen til kræmmerhus tal mod tal

1-julefoto-2016-5

Sy bunden i også tal mod tal, men husk at lade en åbning være i ryggen

1-julefoto-2016-41-julefoto-2016-6

Kom fyld i ca en en pude i hver nisse

Det kan godt være svært at sy lukning, det kan med fordele gøres i hånden

 

Tags:

Kristina Dietz

Velkommen til min verden. Jeg er en årgang 86, som elsker at være kreativ. Mine kreative udfoldelser forgår mest i garn, stof, og smykker samt i køkkenet mest med usunde sager.

Leave a Comment